decomfortinstallateurs-hoofd-badkamer

Wij verbouwen badkamers in Sittard, Maastricht, Geleen e.o.

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? De Comfort Installateurs zorgt als geen ander voor de installatie van sanitair, de aanleg van leidingen, elektra en strak tegelwerk. Onze loodgieters en installateurs realiseren de renovatie en plaatsing van uw badkamer deskundig in de omgeving van Sittard, Maastricht, Geleen, Heerlen en Roermond. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies, degelijke producten en een professionele installatie tegen een scherpe prijs.

Ontwerp en advies

Of u nu een grote of kleine badkamer heeft, De Comfort Installateurs zal uw droombadkamer waarmaken. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maken een geschikt ontwerp. Voor een juiste keuze van uw sanitair kunt u showrooms van onze leveranciers bekijken.

Renovatie en installatie

Onze loodgieters en installateurs verbouwen uw badkamer van A tot Z. Het installeren van leidingen, sanitair, ventilatie en een handdoekradiator is nauwkeurig werk dat u het beste kunt overlaten aan een erkende installateur. Behalve voor de renovatie van uw complete badkamer, kunt u ook contact met ons opnemen voor de vervanging of reparatie van uw toilet, douche, wastafel of bad.

Wilt u een advies op maat voor de renovatie van uw badkamer? Neem dan contact op met De Comfort Installateurs. Onze loodgieters en installateurs plaatsen uw sanitair, leggen leidingen en elektra netjes aan in de omgeving van Sittard, Maastricht, Geleen, Heerlen en Roermond.Top