decomfortinstallateurs-hoofd-stukhoutvergasser

Stukhoutvergassers

Stukhout, hout in de meest pure vorm, is verkrijgbaar in stammen van 30 cm, 50 cm en 100 cm, gekloofd of ongekloofd. Iemand die in Nederland kiest voor een houtvergasser, beschikt meestal over zijn eigen brandstof. Een houtvergasser kiest u voor het leven, rendement en degelijkheid spelen hierin een belangrijke factor. Guntamatic biedt voor de Nederlandse markt enkel de beste houtvergasser die er te krijgen is. Niet alleen op het gebied van gebruiksgemak, maar voornamelijk op het gebied van levensduur, welke de 30 jaar ruim moet kunnen overschrijden.

De BMK stukhoutvergasser

De BMK is de ultieme stukhoutvergasser, uitgevoerd met automatische ontsteking, half automatische reinigingsfunctie, volledig roestvrijstalen brandstofruimte en wervelverbrandingskamer. De BMK staat garant voor jarenlang gebruiksgemak van het hoogste niveau. Beschikbare vermogens 20-30 en 40-50 kW.

Wilt u meer weten over snipperhoutketels of een offerte aanvragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De installatie verzorgen wij door heel Nederland.

Neem contact op


Top