decomfortinstallateurs-hoofd-duurzaam

Installateur voor zonnepanelen en warmtepompen in Sittard e.o.

Wilt u hoge energierekeningen tegengaan? Denk dan eens aan duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, warmtepompen, pelletkachels en warmteterugwinning. Hierdoor spaart u het milieu en valt de energierekening lager uit. De Comfort Installateurs installeren deze duurzame systemen in de omgeving van Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen en Roermond.

Zonnepanelen

Zonnepanelen worden al veel toegepast in Nederland. Het hele jaar door levert de zon namelijk voldoende energie op om uw woning te voorzien van voldoende elektra. Onze installateurs adviseren u graag of zonnepanelen geschikt zijn voor uw situatie, hoeveel er geplaatst moeten worden en berekenen de terugverdientijd. Tevens vertellen wij u meer over beschikbare subsidies.

Warmtepomp

Een warmtepomp haalt aanwezige warmte uit de lucht, bodem of uit het water. Vervolgens zet de pomp de energie om in bruikbare warmte om uw woning te verwarmen of juist te verkoelen. Dankzij het hoge rendement van warmtepompen valt uw energierekening een stuk lager uit.

Pelletkachel

Ook het gebruik van een pelletkachel is duurzaam en wordt in heel Europa al jaren toegepast voor het verwarmen van huizen en kantoren. Dit systeem heeft een rendement van circa 95% en geeft een besparing van 50% op uw gasverbruik. Als brandstof verbruikt een pelletkachel pellets, kleine geperste houtkorrels, waardoor er warmte onstaat. De warmte wordt vervolgens via ventilatoren verspreid.

Warmteterugwinning

Warmteterugwinning (WTW) is een methode waarbij de warmte uit afvoerlucht of afvoerwater wordt gebruikt als voorverwarming van ventilatielucht of warm water. De afvoerlucht of het afvoerwater wordt naar buiten afgevoerd, waarbij alleen de warmte wordt onttrokken door de WTW-installatie en wordt benut voor de verwarming van water en lucht.

Wilt u meer informatie over duurzame oplossingen of een offerte aanvragen voor het leveren en installeren van zonnepanelen, warmtepomp of pelletkachel? Neem dan gerust contact op met De Comfort Installateurs. Onze installateurs verzorgen uw duurzame installatie in de omgeving van Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen en Roermond.


Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top