decomfortinstallateurs-hoofd-elektricien

Elektricien in Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen e.o.

Laat de aanleg van uw schakelaars, bedrading, groepen, verlichting en alarmsysteem altijd door een erkende elektricien uitvoeren. Alleen dan heeft u de zekerheid van een veilige en goedwerkende installatie. Wij bieden altijd de beste elektrische oplossing van hoge kwaliteit tegen de scherpste prijs. De Comfort Installateurs realiseert uw opdracht voor installeren van elektra met name in de omgeving van Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen en Roermond.

Ruim assortiment schakelaars

Schakelaars voor het bedienen van uw verlichting zijn beschikbaar in vele kleuren, maten en soorten. De elektricien van De Comfort Installateurs weet precies welke voldoet aan uw wensen en zorgt tevens voor een vakkundige installatie. U kunt uitgaan van een hoge kwaliteit en een mooi design tegen de beste prijs.

Bedrading trekken

Wilt u extra stopcontacten of moet uw huidige bedrading worden vervangen? Onze elektricien is sterk in het trekken van bedrading met als resultaat veilige en goedwerkende stroomvoorzieningen.

Groepenkast vervangen

Heeft u nog een oude groepkast met porseleinen zekeringen? Neem dan contact op met De Comfort Installateurs voor het vernieuwen van uw gehele meterkast. Ook bij kortsluiting kunt u ons inschakelen voor het opsporen van de oorzaak en het vervangen van de kapotte zekering.

Verlichting aansluiten

Voor het aanleggen van verlichting in huis of tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag advies welk type verlichting geschikt is voor ieder vertrek. Het aanleggen van verlichting vereist vakmanschap en kennis, De Comfort Installateurs raadt u daarom aan altijd een vakbekwame elektricien in te schakelen.

Alarmsysteem voorkomt inbraak

Inbraken zijn in Nederland aan de orde van de dag. Sluit daarom inbrekers uit door het laten installeren van een degelijk alarmsysteem. Onze elektriciens installeren uw beveiligingssysteem met de grootste precisie, zodat u altijd verzekerd bent van veiligheid in en rondom uw woning.

Wanneer u op zoek bent naar een erkende en professionele electricien, denk dan eens aan De Comfort Installateurs. Het installeren van een alarm, het trekken van bedrading, het aanleggen van verlichting of het aansluiten van schakelmateriaal is waar onze elektriciens zeer bedreven in zijn. Wij maken graag een offerte voor u als u woont in de regio Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen en Roermond.


Lees meer over elektra

Top