decomfortinstallateurs-hoofd-loodgieterswerk

Loodgieter pur sang in Sittard, Maastricht, Heerlen e.o.

De loodgieters van De Comfort Installateurs beschikken over veel vakkennis en ervaring op het gebied van leidingen, verstoppingen, lekkages en sanitair. Wij snappen als geen ander dat een lekkage of verstopping veel ongemak met zich meebrengt. Daarom zorgen wij voor een snelle service, zodat u weer verder kunt waar u mee bezig was. Bent u juist op zoek naar een loodgieter voor het aanleggen van een geheel nieuw leidingsysteem of het plaatsen van sanitair? Neem ook dan contact met ons op. Wij helpen u graag als u woont in de regio Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen of Roermond.

Leidingen aanleggen

De aanleg van leidingen ten behoeve van koud- en warm water is bij ons in goede handen. Wij installeren complete installatie met de grootste vakkundigheid. Wilt u uw huidige leidingen laten controleren en indien nodig vervangen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verstopping en lekkage verhelpen

Een verstopping in een riool of afvoer kan nare luchtjes verspreiden in uw huis. Het is daarom zaak dat uw riolering snel ontstopt wordt door onze erkende loodgieter. Wij werken met de nieuwste technieken, zoals camera-inspectie in uw riool, zodat de oorzaak snel achterhaald wordt. Heeft u last van een lekkage? Wij begrijpen dat u hierbij snel geholpen wilt worden. Dankzij onze 24-uurs service is uw lekkage dan ook snel opgelost.

Sanitair installatie

Is uw huidige sanitair aan vervanging toe? Neem dan contact op met de loodgieter van De Comfort Installateurs. U kunt er bij ons van op aan dat degelijk sanitair wordt geplaatst door ervaren vakmensen. Ook de renovatie van uw gehele badkamer is werk dat u prima aan ons kunt overlaten.

Voor de aanleg van leidingen, het oplossen van verstoppingen en lekkages en het installeren van sanitair is De Comfort Installateurs de juiste partij. Onze bekwame loodgieters zijn met name actief in Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen en Roermond. Voor een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op

Lekkage of verstopping?

Bel direct: 046 - 4110010


Lees meer over kranen en loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top