decomfortinstallateurs-hoofd-loodgieterswerk-chemischeproducten

Chemische producten

De Comfort Installateurs uit Sittard heeft voor u nu wel heel aantrekkelijke acties op chemische producten!

Fast industrial

ACTIE: (normaal € 19,50 per fles), nu bij 2 flessen kopen 1 fles Sani daily gratis

Daily Degrese

Daily Degrese is een krachtige koudontvetter. Het product breekt veel en vat af en lost de kleeflagen onmiddelijk op. Dit product kan gebruikt worden bij alle mogelijke vormen van vervuiling. 

ACTIE: 2 flessen kopen (normaal per fles € 14,50), nu een fles gratis erbij

Solar cleaner

De unieke samenstelling zorgt ervoor dat alle vervuiling op zonnepanelen afgebroken wordt. Hierdoor wordt het rendement behouden.

ACTIE: per fles € 14,-

Air -a-way

Air-A-Way is een stankvernietiger voor industriële toepassing. De geur wordt niet afgedekt, maar volledig vernietigd. Vooral de bestrijding van stank van amines, momeren, zwavelhoudende stoffen etc. 

ACTIE: per fles € 19,-

Flex ms kit

Hoogwaardige universele kit op basis van een gemodificeerd Hybride Polymeer voor het dichten en plakken van vele soorten materialen. geeft een uitstekende hechting op praktisch alle ondergronden.

ACTIE: per tube € 14,80

Polisher

Polisher reinigt, geeft glans en beschermt in één keer. Het product verwijdert stof, vingerafdrukken en licht atmosferische aanslag.

ACTIE: per fles € 15,95

Siliconen verwijderaar

Vloeibare oplossing die verharde en niet-verharde dichtingsproducten veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakken siliconenvrij maakt. 

ACTIE: per kannetje van 5L € 75

Q-1 77 cs-remover

Q-I CS is een zure cement- en kalkverwijderaar, welke geïnhibeerd is tegen corrosievorming. Cement en kalk worden doeltreffen van vloeren, vracht en betonwagens en allerlei andere materialen en voertuigen.

ACTIE: per fles €15,-

Softy

Softy is een zwak alkalisch ontvettingsmiddel dat in één behandeling polijst, reinigt, ontvet, ontroest, ontkalkt, de kleur vernieuwt en herstelt. Bijzonder aanbevolen voor gecorrodeerde aluminium raam- en deuromlijsting. Vergeeld lakwerk zoals aanrechten en wastafels krijgen hun oorsponkelijke kleur weer terug.

ACTIE: per fles € 19,-

Sani Daily

Sani Daily is een reinigingsmiddel voor de dagelijkse reiniging van de gehele sanitaire ruimte. Dit product heeft een zeer goed oplossend vermogen, waardoor bij regelmatig gebruik, de opbouw van kalk- en zeepaanslag wordt voorkomen.

ACTIE: per fles € 14,-

Sani decaler

ACTIE: per fles € 14,50

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden.


Top