decomfortinstallateurs-hoofd-cvketels

Goedkope cv-ketel kopen in regio Heerlen, Maastricht, Sittard, Geleen e.o.

Bent u online op zoek naar een nieuwe cv-ketel of warmtepomp? Dan is het moeilijk om een keuze te maken uit een toestel passend bij uw wensen en situatie. De Comfort Installateurs geeft u graag een gedegen advies. Ook de installatie van uw nieuwe verwarmingsketel of warmtepomp is werk dat u prima aan ons kunt uitbesteden. Wij zijn dealer van Vaillant, ATAG, Remeha en Nefit. Onze installateurs installeren met name in de omgeving van Heerlen, Maastricht, Sittard, Geleen en Roermond.

Advies op maat

Met alle genoegen geven onze installateurs u een persoonlijk advies op maat. Wij weten precies welk type ketel of warmtepomp past, wat afhankelijk is van de soort woning, de ligging van uw woning, de mate van isolatie en uw wensen op het gebied van warm water. De Comfort Installateurs gaat altijd uit van een kwalitatief hoogstaande ketel of warmtepomp tegen de scherpste prijs.

Perfecte installatie

Onze erkende en ervaren installateur is sterk in het netjes installeren van uw verwarmingsketel of warmtepomp. Binnen 1 dag kunt u weer genieten van een aangename temperatuur en warm water. Wilt u altijd zeker zijn van een goedwerkende installatie? Sluit dan ook een onderhoudscontract bij ons af.

ATAG SelectDealer

Wij zijn ATAG SelectDealer. Dat betekent dat u standaard 5 jaar garantie krijgt op onderdelen (uitgezonderd de A-serie). Bovendien bieden wij de mogelijkheid voor garantieverlenging op onderdelen naar 10 of 15 jaar met ATAG ComfortGarantie.

Dus bent u op zoek naar een vakkundige installateur voor het leveren en plaatsen van uw nieuwe cv-ketel of warmtepomp? Neem dan contact op met De Comfort Installateurs. Is uw huidige cv-ketel kapot of wilt u deze laten onderhouden? Ook dan zijn wij de juiste partij voor u. Wij zijn werkzaam in de regio Heerlen, Maastricht, Sittard, Geleen en Roermond.

Neem contact op
decomfortinstallateurs-rechts-cvketels

Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top