decomfortinstallateurs-hoofd-verwarming

Installateur voor centrale verwarming in Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen e.o.

Schakel de Comfort Installateurs in voor het installeren van uw centrale verwarming. Wij beschikken over veel knowhow, ervaring en vakmanschap zodat uw installatie altijd voldoet aan uw warmtevraag. Onze installateurs weten precies welke cv-ketel, boiler, geiser, radiatoren of convectoren u nodig heeft voor een aangename temperatuur in huis. Tevens is de installatie in deskundige handen dankzij onze erkende cv-monteurs. Wij zijn met name actief in Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen, Roermond en omstreken.

Deskundig advies

De Comfort Installateurs geven u graag een gedegen advies. Wij komen altijd bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Zo heeft u de garantie dat uw installatie aan uw wensen zal voldoen. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende, scherpe offerte voor de levering en installatie.

Vakkundige installatie

Bent u eenmaal akkoord met onze offerte, dan zien wij toe op een perfecte installatie. De plaatsing van uw cv-ketel, boiler, geiser, radiatoren of convectoren is binnen een dag gerealiseerd. Ook het aanleggen van vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. Wij werken netjes, volgens de nieuwste technieken en met de grootste deskundigheid. Geen klus is voor De Comfort Installateurs te groot!

Cv-ketel onderhoud

Wij raden aan uw cv-installatie regelmatig te laten onderhouden. Elders op onze website vindt u meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van service en onderhoud.

Bent u op zoek naar een vakkundige totaal installateur voor de aanleg van radiatoren, convectoren, cv-ketel, boiler, geiser of vloerverwarming? Neem dan contact op met De Comfort Installateurs voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij zijn werkzaam in de regio Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen en Roermond.

Neem contact op
decomfortinstallateurs-rechts-verwarming

Lees meer over onze verwarmingsmerken


Top